HOE WERKT HET?

Sarawak medewerkers met een vast contract kunnen een extra bonus ter waarde van € 250 bruto verdienen!

Informeer uw netwerk over de verschillende vacatures die bij Sarawak openstaan. Linkedin, Facebook, Face2Face,… alle manieren zijn goed om uw vrienden, kennissen of professionele contacten te informeren.

Indien er iemand interesse heeft vraagt u hem/haar om u zijn/haar CV te bezorgen. Via het bijstaande formulier dient u zijn/haar CV in. Dit zorgt ervoor dat uw naam gelinkt is aan gegevens van de kandidaat.

Om in aanmerking te komen voor de bonus dient het te gaan om een CV van een persoon die nog niet gekend is in onze Sarawak databanken (promobase, gestanim of CV Warehouse).

Als de kandidaat in aanmerking komt voor een functie binnen Sarawak zal onze recruiteringsdienst hem/haar uitnodigen op gesprek. Indien de persoon niet in aanmerking komt voor de openstaande functie maar misschien wel de ideale kandidaat is voor een andere vaste betrekking, onbepaalde duur, blijft u kans maken op de bonus.

Als de kandidaat binnen de 3 maanden na het uploaden van de CV aangeworven wordt door Sarawak met een vast contract, onbepaalde duur (minimum 21h/week) en de kandidaat minstens 3 maanden actief blijf voor Sarawak betalen wij de bonus uit!

ALGEMENE VOORWAARDEN

BONUSBEDRAG: het bonusbedrag dat aan u wordt uitbetaald bedraagt bruto € 250

WELKE MEDEWERKERS KOMEN IN AANMERKING? 
Alle Sarawak medewerkers die actief zijn met een vast contract en minsten 32h/week actief zijn uitgezonderd medewerkers binnen de recruitment afdeling of medewerkers van het management team.

WELKE CV’S KOMEN IN AANMERKING? Enkel CV’s die upgeloaden zijn via de speciale BRING A FRIEND website van kandidaten die nog niet gekend zijn in onze Sarawak databanken (Promobase, Gestanim, CV Warehouse).

BETALINGSVOORWAARDEN: De door de Sarawak-medewerker aanbevolen persoon moet binnen 3 maanden na het uploaden van de CV worden aangeworven en moet ten minste 3 maanden in de nieuwe functie werken. Hij/zij moet beschikken over een contract van onbepaalde duur met een minimum 3/5 werkweek. Nadat de 3 maanden verstreken zijn word de betaling uitgevoerd aan de Sarawak medewerker, indien hij/zij ook nog actief is voor Sarawak. 

FORMULIER

Qui est ton Buddy?

Sales JobAdmin JobMarketing Job