SALES & MERCHANDISING

Sarawak werkt met u samen om de verkoop te activeren, de distributie te stimuleren en een rendement op uw investering te leveren.

Op de winkelvloer zorgen wij ervoor dat stockbreuken vermeden worden. Daarbij kan u beroep doen op onze logistieke ondersteuning.

Wij zullen dit doen door te zorgen voor een enthousiast, betrokken en bekwaam field team, getraind en gemachtigd met duidelijke doelstellingen, bruikbare inzichten en effectieve technologie, om meetbaar succes te behalen.

Het field team zijn uw ogen en oren in de markt, waarbij ze ervoor zorgen dat centraal gemaakte afspraken op de winkelvloer worden uitgevoerd.

Data Driven

Sarawak’s Business Intelligence Competence Center verzamelt de gegevens van de verschillende on-site audits gedaan door de Sales & Merchandising Teams, analyseert ze, en geeft u het inzicht dat nodig is om uw aanpak te evalueren en verder te verfijnen.

People Driven

Ons team bestaat uit gekwalificeerde en dynamische mensen met een passie voor verkoop en merchandising. Ze hebben de  drive om elke dag het verschil te maken voor al onze klanten ! Via de Sarawak Academy worden ze continu getraind en gecoached om die extra mile te verwezenlijken op het terrein.

Omnichannel

Sarawak is actief in verschillende markten zoals de retailmarkt, consumenten elektronica, out of home, horeca en Cosmetica. Sarawak biedt  een breed spectrum van diensten aan: met service met één specifiek team voor één bedrijf, maar het kan ook met een multivendor team, waarbij één team voor meerdere bedrijven actief is en dat op lange of korte termijn